tirsdag 6. mai 2008

Innholdsrik langhelg

Onsdag ble kursen satt for hytten. Med reker og andre godsaker i ryggsekken trosset vi faren for allergi. Er alltid godt å komme dit, etter å ha gått opp den bratte stien får en lønn for strevet når utsikten viser seg og roen senker seg, alle burde fått hatt et sånt pustehull.
Torsdag gikk med til litt smårydding, far og ungene støpte grunnmur til påbygg på uthuset. Vi har altfor mye greier som hittil har bodd under en pressening som vi nå håper på å få i hus.
Fredag gikk turen hjem igjen, da var det klart for konfirmasjonsforberedelser, bunader skulle luftes og søljer pusses. Og ikke minst skulle det bakes kransekake som er min spesialitet.

Så kom søndagen og Siljes konfirmasjonsdag, hun er datter av godt vennepar av oss og vi har hatt gleden av å kjenne henne siden hun var ei lita tulle. Det var en stolt og glad konfirmant med ny bunad i strålende solskinn som møtte oss. Og vi fikk en fin stund sammen, så Silje tusen takk for at vi fikk lov til å komme og være med deg på denne spesielle dagen i ditt liv! Og lykke til videre i livet!

Så bar det hjemover, det vil si vi måtte en snartur innom hytten og hente mobilen min, så det var skikkelig nasjonalromantikk da gjengen gikk opp stien kledd i bunad :-)

Ingen kommentarer: