tirsdag 27. mai 2008

Nye huset....

Da har vi fått nøkler og overtatt nyehuset. Det var mye mer slitt enn vi hadde håpet på, alle rom må tas. Heldigvis er det bare overflatene som må males, så det går greit. Da er det verre med kjøkkenet, det har vi tatt en sjefsavgjørelse på at det må skiftes. Det ser ikke så verst ut på bildene, og skapdørene er nesten grei, men det er skapstammene som er gåen, knuste og med fuktskader. Er rart med det, det er tross at 20 år, er bare stå dumt at man ikke er "frekk" nok til å kikke inn i skapene når man er på visning, det bør man abolutt gjøre!
Utskiftingen er ikke helt som planlagt og langt fra budsjettert, så det må bli Ikea. Så dit gikk turen i går kveld, og vi ble positivt overrasket over hvor mye kjøkken vi kunne få for en relativt beskjeden sum. Det er ganske stort kjøkken vi har så det er den del skap som må til. Vi går for hvitt kjøkken, noe jeg har sagt mange ganger at jeg "aldri" skal ha... Sånn er livet, det forander seg ;-)
I "enden" av kjøkkenet ligger vaskerommet, det er ganske ok størrelse på og med utgang til bakplassen. Det er det rommet som er aller mest slitt i tillegg til at det ser ut som at de har glemt å ta utvasken her. Så det skal males og pyntes, tilbringer tross alt ganske mye tid på det rommet.....
Ellers så er vi i full gang med oppussingen, vårt soverrom har fått ny maling i taket, hvite glasskarmer, miljøtapet og maling og i morgen skal vi begynne å legge parkett . Minstemann sitt rom er malt, fått hvite karmer, nymalt tak, er bare gulvlistene som må males så er det rommet ferdig :-) Planen er at alle vinduskarmer og innvendige dører skal bli hvite. Selv om vi har mye jobb forran oss så er det liksom greit, vi liker huset og området, og gleder oss til å få tatt det skikkelig i bruk. Og tenk hvor mye fritid vi får fremover når hele huset er nyoppusset ;-)

Ingen kommentarer: