søndag 1. juni 2008

Juni!

Som tiden går, det er juni allerede, det er jo jammen ikke lenge siden jul.... Vi er i huset og jobber fra morgen til kveld, og alle gjør en kjempeinnsats både små og store. Ungene ligger på stuegulvet og masseproduserer kjøkkenskap, og storkoser seg :-) En ny Ikea-generasjon er født!

Det gamle kjøkkenet er revet, så i dag skal vi vaske (det ser ikke ut!) sparkle og male. Kanskje det blir skrudd opp et skap eller to også :-) Ellers er to soverom nesten ferdig, mangler bare litt lister og to boder er malt, tenk den luksusen det er å få pusset opp bodene før de fylles! Det har gått mye tid denne uke med kjøkkenet, først å bestemme seg for å skifte det, så finne et vi likte, og ikke minst kjøpe det! Alle som har handlet kjøkken på Ikea vet at det ikke er gjordt på et øyeblikk....

Vi var så heldig å stå i kø og høre på et par som bestilte kjøkken som hadde litt problemer med å bestemme seg, alt måtte tja'es og nja'es og sånt tar tid. Når det da tilslutt kom frem at det "bare" skulle være på hytten kjente jeg at dette har jeg ikke godt av å stå og høre på, da var det minst fem bak oss i køen også, enkelte fornekter seg ikke....

Selv plukkingen gikk som en lek, vi delte oss i to lag, far og datter på et, mor og sønn på et, på den måte ble det likt fordelt mellom muskler og hjerne ;-)

Nå står altså kjøkkenen delvis montert på stuegulvet og gleder seg til å bli satt på plass, og det gjør resten av oss også, blir spennede å se hvordan det blir, bilder kommer :-)

Ingen kommentarer: