onsdag 25. juni 2008

Dagen i dag...

har gått med til å få ut resten og vaske ut. Overleveringen gikk fint og alle var fornøyd. En epoke i Fam Hauges liv er over, og vi er mer enn klar til å ta fatt på en ny :-) Var vel kun minstemann som hadde en tung stund da vi kjørte derfra i dag, da mest fordi han ikke får se kompisen sin så ofte. Huset var det ingen som "sørget" over, tror prosessen har gått i akkurat passe tempo til at det ikke ble den store sorgen.

Her har vi fått alt i hus, men langt fra på plass. Det var ikke skap på rommene til ungene, så det ble litt kleskaos. Og igjen ble Ikea redningen! Vi tømmer litt kasser/bagger/kofferter hver dag, så det blir litt mindre som står rundt om og venter på sin nye plass. Blir nok en del som skal kastes og leveres til Fretex, er mange ting som vi hadde glemt at vi hadde og som ikke har vært i bruk på åresvis. Har tatt vare på nesten alt etter ungene, og det har jeg ikke tenkt å fortsette med. Skal pakke en kasse til hver med litt klær og leker fra de var baby.

Hadde forberedt meg på å være uten nett i tre uker, men så kunne ikke min kjære la vær å prøve om han fikk kontakt, og visp så var alt på plass, og mor kan blogge :-) Skal snart få tatt litt bilder i og rundt huset og lagt ut, er mye gøyere å lese blogger med bilder :-)

Ingen kommentarer: