lørdag 28. juni 2008

Bursdagsbesøk og benkeplate

Torsdag hadde vi forsinket bursdagsbesøk her i nyeheimen, da hadde jenten vår veninnene sine på besøk. De koste seg, pratet og lo, så det var vanskelig å få alle til å se samme vei og bli tatt bilde av.
Syns det var ganske sprekt å ha besøk dagen etter at vi flyttet inn, var en egen sjarm med alle kassene som stod til "pynt" og et halvferdig kjøkken. Var en del mammaer og pappaer som var innom også og fikk ser huset vårt og fikk seg en kaffikopp.
I går kom endelig benkeplaten, da hadde vi vært uten oppvaskemaskin og vask i flere uker. Vasken har vært et kapittel for seg, for vi har ikke klart å bestemme oss for hva slags type vask vi ville ha, en kum, to kummer, med eller uten avrenning osv. Vi endte opp med en stor kum og avrenningsfelt, og gjett om jeg er glad for det i dag da jeg vasket langpannen og hele gikk nedi vasken. Er sikker mange med meg som har vasket langpannen i en for liten vask og fått halvparten av vaskevannet nedover skapet og føttene. Er jo som regel de tingene som er for store til oppvaskemaskinen som blir vasket for hånd, så det er stor stas at tingene får plass i vasken.

I dag ble oppvaskemaskinen koblet, det var godt å spise på ordentlig tallerker etter gammelt og ikke papp :-) Så nå er benkeplaten, vasken, oppvaskemaskinen, og en god del håndtak kommet på plass. Er bare lys, sokkelliste og sideplater som mangler så er kjøkkenet helt ferdig. Jeg er veldig fornøyd med resultatet

Ingen kommentarer: