mandag 14. juli 2008

To telt tett i tett

I uken som gikk var vi på hytten og slappet av, måtte ha et lite avbrekk fra kasser og malerkost. Vi hadde nydelig sommervær, spiste alle måltider ute og hadde oss en fin "fjelltur". Rett bak hytten ligger det en sti gjennom skogen som fører opp til et lite og idyllisk tjern og her ble det bading både for to og firbente. Egentlig skulle vi plukke blåbær, men det var ikke mye å finne, så vi solte oss i stede.

Tilbygget på uthuset som jeg har skrevet om før, har også fått litt oppmerksomhet og vi begynner å se hvordan det kommer til å bli, skal bli godt å bli kvitt presenningene...Ungene har lagt i telt, de valgte seg plass helt på kanten av tomten, kan ikke klage på utsikten fra teltåpningen :-)
To søvnige teltere titter ut for å sjekke om det er mygg....
I morgen tidlig setter mor og far seg på flyet til København, der skal vi være til onsdag kveld, skal bli utrolig deilig med en liten ferie bare for oss to, kan ikke huske sist vi hadde det. Guttene og hundene er hos mormor og morfar, mens jenten skal være hos en venninne på "vestsio". Er sikkert litt greit for ungene også å få litt ferie fra oss, får vi håpe.

Ingen kommentarer: