mandag 21. juli 2008

Bursdag i heimen

I dag har minstemann i familien bursdag, er helt utrolig at han har blitt 9 år alt. Han er en livlig fyr med mange spell og godt humør. Det ligger en liten snutt av han på Youtube der han holder på å le seg i hjel. Husk lyd ;-)

Bursdagen startet med pakke på sengen, frokost og vaffelsteiking. Pappaen kom hjem endelig hjem fra Nordsjøen, etter mye ombooking og venting. Her hjemme ventet en spent gutt, et stort fat med vafler og nyrørte bringebær.



Jubilanten hadde et stort ønske om å få gå på kino å dagen sin og se Kung Fu Panda så han og mamma satte seg til pcen og bestilte billetter på Internett.


Etter kinoen gikk vi og ruslet litt rundt i sentrum, var mye folk ute, mange gatemusikanter på Torgallmenningen og masse flotte båter fortøyd langs Bryggen. Er en flott by vi bor i, ingen steder er som Bergen i solskinn! På vei hjem handlet vi inn til middag, hamburgere og hotdogs, igjen jubilantens valg :-) Etterpå var det jordbærpai med krem. Var godt å ha hele gjengen samlet rundt bordet igjen :-)



1 kommentar:

Torunn sa...

Gratulerer med gutten!
Ser ut som dere hadde en koselig dag .-).
Godt å få pappa hjem også, tenker jeg.

Klem :-)