tirsdag 23. juni 2009

En milepæl


I dag er den stolte, flotte, gutten vår ferdig med grunnskolen. Ti år på skolen er tilbakelagt og videregående skole venter. Innholdet i konvolutten yter han ikke full rettferdighet, vi vet at det bor mer i gutten vår enn det så som står på det papiret. Men så var det det med å gjøre litt lekser og vise hva han kan. Han er vel som en god del andre i den alderen..... Uansett er vi utrolig stolt over å være foreldrene til denne flotte gutten!

I kveld fikk vi være med på en flott revy som elevene hadde laget som takk for seg på skolen. Vår spire spilte bass i et rockeband sterkt inspirert av AC/DC. Innsatsen er allerede lagt ut på youtube og kan ses her


Utrolig hvor fort disse årene har gått, de har så rett de som sier at tiden virkelig begynner å gå fort når ungene begynner på skolen. Han har kun gått siste året på denne skolen, de helt store bånd har ikke blitt knyttet, så mor slapp unna tårene i kveld. Var mye verre da han sluttet på barneskolen, der var både unger og voksne en godt sammensveiset gjeng, gikk noen meter tørkerull den kvelden.

I morgen må dressen luftes og skoene pusses og så på med finstasen, da skal alle 10-klassene på skolen ha ball i Festsalen på hotell Norge :-)

1 kommentar:

Anette sa...

Årene flyr... Det er i alle fall helt sikkert!!

Kjempestolt av mine to også, som har klart seg så utrolig godt på spansk skole c",)

Og jeg måtte felle et par tårer etter kun et år... :o/