torsdag 12. februar 2009

Drømmehytten...

Det er snart helg igjen, og denne helgen går turen til hytten. Vi klarer ikke være for lenge uten en tur dit. Å være der er medisin for kropp og sjel for hele gjengen. Det er ikke store krypinnet vi har, men jeg tror det er det som er en del av sjarmen. Hytten er på 56kvm pluss hems. Der oppe holder ungene til. Enkelte ganger krangler de så busta fyker, mens andre ganger er de perlevenner. Da prater de og ler sånn at de smelter både fars og mors hjerte. Det er ikke mye som slår det å få oppleve ekte søskenkjærlighet på nært hold, spesielt ikke for meg som er enebarn.

Hytten har bare ett soverom og hems, så vi ønsker oss veldig flere soverom. Er stadig på finn.no og kikker og ser om jeg kan se hvordan hytten vår blir når den blir stor. Kanskje sånn?




Eller sånn?
Vi leker litt med tanken at når ungene flytter ut skal vi finne oss et mindre krypinn til hverdags, og bygge ut hytten og bruke den til familiesamlinger. Feire høytider samme, hele storfamilien. Kanskje rundt et sånt langbord?


Der gjengen har hjulpet hverandre med å lage i stand maten på et sånt kjøkken, med fyr i peisen....




Etterpå kan mor sette seg ned med en god kopp te og lese avisen i sånne omgivelser




Eller forran denne peisen...


Og når kvelden kommer kan gubben og jeg trekke oss tilbake til et sånt soverom, mens ungdommen koser seg i stuen med spill og tilbehør.


Tror jeg er litt frostig i dag, siden det er stort peisfokus. Enda det står i avisen at vedfyring inne øker kreftfaren like mye som om man hadde oppholdt seg ute i en sterkt trafikkert gate. Jaja, det er bedre å ha det varmt inne enn å fryse hjel ute i eksosen sier nå jeg....

Alle bildene i dagens innlegg er hentet fra Finn.no, og fra hytter i en prisklasse hvor det må mer til enn en lottogevinst...Men det koster ingenting å drømme ;-)

1 kommentar:

Anette sa...

Drømme er helt gratis. Og heldigvis for det... Vi styrer og drømmer om å pusse opp leiligheten når vi kommer hjem.. Ting tar tid og koster dessverre penger, men noe skal vi da klare å få til ;o)