tirsdag 17. februar 2009

Winterwonderland


Det snør!! Tror det er mange år siden det har vært så mye snø som i år, og så lenge som den ligger!. Syns i grunnen det er greit med snø, for da er ungene mye ute. Ellers på denne årstiden har det lett for at det blir mye innevær med tv og data.

Helgen på hytten ble også en snøfull opplevelse. Fredagskvelden da vi kom inn, var det ingen som hadde gått opp stien, så vi fikk gleden av å vasse i snø opp til knærne, med sekk på ryggen. De som har gått opp der på bar mark vet hvor tungt det er, så med all snøen i tillegg kan man trygt si at det ble dagens trim :-) Kaldt var det også - 8 ute og + 9 inne.... Akkurat på sånne dager er jeg veldig glad for at hytten er liten, for da går det kjapt å få opp temperaturen.

Lørdagkvelden hadde vi oss en liten tur tilbake til sivilisasjonen i bursdagsbesøk, og da vi kom tilbake snødde det godt. Det gjorde det hele natten også, så søndags morgen våknet vi til 1/2 meter snø :-)


Ikke akkurat de beste værforhold for frokost på terrassen.....

Men snøen måttet testes ut med en gang..... Først av en ekte viking.....

og så en ikke fullt så ekte.....

Og hundene, som er skikkelige sofadyr, som helst vil ligge på ull, og som overhode ikke går ut frivilling når det regner, elsker snøen. Da raser de rundt som to turboer. Tror det må være noe i genene fra den gangen rasen ble "konstruert" i Tibet. Det fine med den dype snøen var at de bare kunne gå de vi hadde gått før, så da fikk de gå løs, og virkelig ta seg ut :-)


Asterix med Freia i bakgrunnen.


Freia følger godt med på hva som skjer



"Se på meg!!!"


"Hm.... Hvor ble han av?"


"Lurer på hva de gjør på inne?"

Jo, der leser de blader og drikker te :-)
Etter å ha kommet i skikkelig "kakao og appelsin-modus" denne helgen,er det litt irriterenede at det enda er to uker til vinterferien. Vi krysser fingrene for at snøen blir liggende til da, mens vi koser oss med litt vår hjemme i kjøkkenvinduet :-)

4 kommentarer:

Anette sa...

Jøjjemeg så mange bilder du har klart å legge ut!!! Og greit at du skriver på facebook at du har oppdatert ;o) Men følger jevnlig med uansett!!

Veronica sa...

Så søte hunder du har:) svigermor har samme rse, de er jo bare helt fantstiske hunder.

Primula ja.. hehe.. takk.. Husker aldro blomsternavn, er helt sløv på det. :)

KOse dere masse i snøen :)

Tove sa...

Hei! Så kjekt at du har lagt deg til som følgar på bloggen min! Det ser ut til at du og familien har hatt ei super vinterveke!

Prøvde forresten å klikke meg inn på lenka di til campingvognfirmaet i Danmark, men lenka verka ikkje!
Kanskje du kan legge att ei evt. nettadresse i ein kommentar på bloggen min? Høyrest ut som ein god ide å leige vogn i DK slik at vi slepp å slepe den gjennom halve Noreg for å nå feriemålet! Ha ein fin dag!

Anette sa...

Ehhhhh..... Du, Mette... Nå tror jeg det er på tide med en liten oppdatering her ;o)